GAZİANTEP İŞ GEZİSİ 05-06 KASIM TARİHLERİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

• 07.11.2010

Meclis Üyelerimizden oluşan 32 kişilik bir heyetle Gaziantep’e iş gezisi düzenlendi. Gaziantep sanayi ve ekonomisi hakkında bilgi edinmek ve Odalar arası işbirliğini arttırmak amacıyla bir takım ziyaretler yapıldı.

İş gezisi programı kapsamında ilk olarak Gaziantep Valisi Süleyman KAMÇI ziyaret edildi. Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali KAMÇI Gaziantep’in nüfusu, sanayisi, ihracatı, turizmi, ulaşımı ve yatırımcıları hakkında bilgiler verdi. Şehrin turizm yönünden eksik olduğunu belirten Sayın KAMÇI bu eksikliğin giderilmesinden sonra İlin daha da kalkınacağını dile getirdi.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İlhami TEZCAN, Meclis Başkan Yardımcısı Remzi GULA, Yönetim Kurulu Üyesi Raif AKTUR Gaziantep Valisi Sayın Süleyman KAMÇI’ya hediyeler sundular.

Valilik ziyaretinden sonra Gaziantep Sanayi Odası ziyaret edildi. Odamız meclis üyelerini Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Sayın A. Nejat KOÇER karşıladı. Odamız Meclis Üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek, iki şehrin ortak konusu olan Kurtuluş Savaşından bahsetti. Gaziantep’in Türkiye ekonomisine katkıları ve ilden yapılan ihracat rakamları hakkında bilgi verdi.

Daha sonra Gaziantep Ticaret Borsası ziyaret edildi. Borsa Başkanı Sayın Ömer ÇELİK Ticaret Borsası çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Ziyaretimizden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Sayın Çelik teşekkürlerini dile getrdi.

Ticaret Borsası ziyaretinin ardından Dünyanın ikinci büyük mozaik müzesi olan Gaziantep Mozaik Müzesi gezilerek içindeki eserler hakkında geniş bir bilgi edinildi.

Gaziantep OSB Müdürlüğü ziyaret edildi. OSB Müdürü Cengiz ŞİMŞEK OSB çalışmaları, yatırımlar, mevcut durum ve ilerisi için planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

OSB’ de bulunan Beşler Makarna, Şölen Çikolata, Sanko Havlu ve Royal halı firmaları ziyaret edildi. Yapılan ziyaretlerde firmaların çalışmaları hakkında bilgi edinildi.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İlhami TEZCAN iş gezisine katılan tüm meclis üyelerine ve organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen Gaziantep Valisi Süleyman KAMÇI’ya, Seç Turizm’in sahibi Saib KONUKOĞLU’na teşekkür etti.

GAZİANTEP İŞ GEZİSİ 05-06 KASIM TARİHLERİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ