KASIM AYI MECLİS TOPLANTIMIZ 24 KASIM 2010 ÇARŞAMBA GÜNÜ ODAMIZDA YAPILDI.

• 24.11.2010

Bu ayki Meclis Konuğumuz Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdemir’di.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Meclis Başkan Yardımcısı Sayın Mehmet Emin ŞEVİK tüm Öğretmenlerin “Öğretmenler Gününü” kutlayarak, Odamız tarafından 5-6 Kasım 2010 tarihinde Gaziantep’e yapılan iş gezisi hakkında bilgi verdi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali AKDEMİR Odamız adına yaptıkları “Üye Anket Çalışması” ile ilgili bilgi verdi. İlk olarak Odanın envanterinin çıkarıldığını, ardından üyelerin beklentilerinin analiz edildiğini, şirketlerin ve Çanakkale’nin öncelikleriyle ilgili değerlendirmeler yapıldığını ve krizde şirketlerin ne gibi önlemler aldığının analiz edildiğini dile getiren Akdemir, bu çalışmaların ardından da bir rapor hazırlandığını kaydetti.

Rektörden sonra sözü alan Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İlhami TEZCAN, 02 Kasım 2010 tarihinde yapılan VI. Sanayi ve Ticaret Şurası’na değinerek toplantı sonunda Milletvekilleriyle yaptığı görüşmelerden bahsetti.
KASIM AYI MECLİS TOPLANTIMIZ 24 KASIM 2010 ÇARŞAMBA GÜNÜ ODAMIZDA YAPILDI.