27. Dönem Gümrük Birliği Ortak Komitesi Toplantısı

• 22.03.2012

Türkiye-AB Gümrük Birliği Ortak Komitesi (GBOK), Gümrük Birliği?ni doğrudan ilgilendiren alanlarda ortaya çıkan sorunların çözümü ve Birliğin düzgün işleyişinin temin edilmesi amacıyla oluşturulmuş olup, 26. dönem GBOK Toplantısı 22-23 Kasım 2011 tarihlerinde Brüksel?de gerçekleştirilmiştir.

Ayrıca 27. dönem GBOK toplantısının 13-14 Haziran 2012 tarihlerinde Ankara?da düzenlenmesi planlanmaktadır. Bu doğrultuda, Gümrük Birliği kapsamında toplantıda gündeme alınmasında fayda görülen konuları 28 Mart 2012 Çarşamba gününe kadar Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği?ne yazılı olarak veya e-posta ( irmak.atalay@tobb.org.tr) ile bildirilmesi rica edilmektedir.
27. Dönem Gümrük Birliği Ortak Komitesi Toplantısı