AFRİKA TANITIM GÜNLERİ

• 19.03.2012

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) tarafından sayısı 15 e ulaşan Afrika ülkelerini kapsayan, Afrika İş Konseyleri oluşturulmuştur. Afrika İş Konseyleri ve Ticaret ve Sanayi Odaları işbirliği ile oda üyeleri ve işadamlarına yönelik Afrika Tanıtım Günleri düzenlenmektedir.

Afrika ülkeleri ile iş yapma koşullarına ilişkin deneyim ve birikimleri aktarma fırsatı sağlayan bu etkinlikler ile önümüzdeki 20 yılda büyüklüğü 2,6 trilyon dolara ulaşması beklenen Afrika pazarından Türk firmalarının aldığı payı arttırmak hedeflenmiştir.

Bu kapsamda, 04 Nisan 2012 Çarşamba günü saat 15.00 ‘da Odamız Meclis Salonunda; Türk –Afrika İş Konseyleri Koordinatörü Başkanı ve Güney Afrika İzmir Fahri Başkonsolosu Sayın Tamer TAŞKIN, “Afrika Tanıtım Günleri “ konulu sunumu ile Afrika pazarının karşılıklı değerlendirmesini yapacak, Afrika ile ticaret ve yatırım fırsatları hakkında bilgiler verecektir.

Afrika ülkeleri ile ticari ve ekonomik ilişkilerimizin gelişmesine katkı sağlayacak ve firmanız içinde faydalı olacağına inandığımız bilgilendirme toplantısına katılımınızı önemle rica ederiz.

AFRİKA TANITIM GÜNLERİ