ÇTSO’NUN 26 MAYIS-5 HAZİRAN 2014 TARİHLERİNDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ’NE KATILACAKLAR KURAYLA BELİRLENDİ

• 06.06.2014

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, Çanakkale İŞKUR ve KOSGEB Çanakkale Müdürlüğü’nün işbirliği ile gerçekleştirilen ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’nin onbirinci dönemine katılacaklar Çanakkale 1. Noteri huzurunda çekilen kurayla belirlendi.

‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ne katılmak üzere 81 kişinin başvurması üzerine, programa katılacak 24 kişi ÇTSO Kongre Fuar Merkezi İÇDAŞ Salonu’nda Çanakkale 1. Noter Vekili Elif Irmak huzurunda kura ile belirlendi. Çekilişe, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert MİLDON, İşkur Müdür Ali ÇALIŞKAN, İşkur Uzmanı Aysel Eskici, Kosgeb Müdürü Erdoğan Yüksel ve ÇTSO Girişimcilik Eğitimi Koordinatörü Engin Erdoğan katıldı. Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’nin onbirinci dönemi 26 Mayıs-5 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek. ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert MİLDON, kurayı izlemek üzere gelen başvuru sahiplerine hitaben yaptığı konuşmada, bundan önce gerçekleştirilen eğitimlerin son derece başarılı geçtiğini ve daha önceki eğitimleri bitirip kendi işyerlerini açanların sayısının memnuniyet verici olduğunu ifade etti. Mildon , girişimcilik eğitim programlarına yoğun bir ilgi olduğunu, ÇTSO’nun bu eğitimleri düzenlemeyi sürdüreceğini vurgulayarak, Kosgeb tarafından yeni işletme kurmak isteyenlere verilen desteğin hem girişimcilere hem de ülke ekonomisine can suyu sağladığını ifade etti. Mildon, günümüzde global ekonominin yeni kurulan Kobiler le her geçen gün büyüyerek ivme kazandığını, açılan yeni istihdam kapılarının ülke ekonomisine pozitif katkılar sağladığını Oda olarak bu tür girişimlerin her zaman destekçisi olmaya devam edeceklerini ifade etti. Çanakkale 1. Noter Vekili Elif Irmak’ın başvuru yapan 81 kişinin tek tek ismini okumasından sonra kuraya geçildi. ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert Mildon, İşkur Müdür Ali Çalışkan ve Kosgeb Müdürü Erdoğan Yüksel’in n çektiği kura sonucunda 24 asil ve 10 yedek katılımcı belirlendi. Çanakkale 1. Noteri huzurunda çekilen kura sonucunda eğitime katılacak 24 asil ve 10 yedek kişi şöyle: ASİL TALİHLİLER 1) Rasim MUTLU 2) Halil KUMTER 3) Emine Şükran HAKTANIR 4) Sunay KARADAĞ 5) Hilmi YILDIRIM 6) Erdem ÇİLİNGİR 7) Ayşe ALSAN 8) Nuray AKI 9) Sevgi İLDENİZ 10) Özlem ÖNAL 11) Ahmet ÇÖLLÜ 12) Sevim İNÖNTEPE 13) Ünal ŞAHİN 14) Emel SEZGİN 15) Hamdi ÖZGÜN 16) Elif DURAK 17) Emine ALTAN 18) Müşerref AK 19) Burak CİHAN 20) Ayşe Canan DURAN 21) Ogün ALTINALP 22) Hale ANBAR 23) Halil Tolgahan ÖKSÜZ 24) Rahime ÇETİN 25) Gülfiye KESKİN YEDEK 1)Şükriye SEZER 2)Mert PINAR 3)Merve KUTLUALP 4)Serap ÇEVİK 5)Selma ÖZTÜRK 6)Esra UÇKUN 7)Gürkan AYHAN 8)Nezih KUTLU 9)Gülcay DOĞAN 10)Levent ÜNDER ÇTSO ile KOSGEB Çanakkale Şube Müdürlüğü’nün işbirliği ile düzenlenen eğitimleri konunun uzmanı eğitimci Barış Göker veriyor.