ÇANAKKALE SAĞLIK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ACİL YARDIM VE AFET YÖNETİMİ (AYAY) BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ GAMES OF TROY YARIŞ PARKURUNDA TER ATTI.

• 23.06.2014

ÇTSO tarafından yaptırılan Games of Troy Yarış parkurunda 23 Mayıs Cuma günü Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çanakkale Sağlık Yüksekokulu Müdürlüğü Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölüm Başkanlığı tarafından eğitim amaçlı yarışma düzenlendi.

Games of Troy yarış parkurunda düzenlenen yarışmaya AYAY ’dan toplamda 52 öğrenci katılım gösterdi. Yarışma sonunda öğrenciler parkurun son derece eğlenceli zevkli ve zorlu olduğunu ifade ederek, televizyonda izledikleri benzer yarışmalardan daha zorlu bir parkurla karşılaştıklarını ifade ederek, ileriki dönemlerde bu alanda çadır kurup kamp yaparak yarışmak istediklerini dile getirdiler. AYAY Bölüm başkanı Prof.Dr.Günhan ERDEM bu parkurda yarışmayı düzenlemekteki amaçlarının öğrencilerin birlikte hareket edebilme kabiliyetlerinin, herhangi bir acil durum karşısında organize olabilme yeteneklerini geliştirerek, bedensel olarak da kendilerini test etmelerine yardımcı olmasını ifade etti. Yarış sonunda bu hedeflerine ulaştıklarını ve bu tip organizasyonları daha fazla düzenlemek istediklerini belirterek kendilerine bu imkanı sağlayan Çanakkale Ticaret Odası Yönetimine teşekkür etti. Bölüm başkanı Prof.Dr. Erdem 30 Mayıs tarihinde bir başka AYAY öğrenci ekibiyle sabah 09:00 -17:00 saatleri arasında programları dâhilinde yeni bir yarışma yapacaklarını da ifade etti.