MÜSİAD ÇANAKKALE YÖNETİMİ, ÇTSO BAŞKANI BÜLEND ENGİN’İ ZİYARET ETTİ

• 20.08.2015

MÜSİAD Çanakkale Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Yıldız ve Yönetim Kurulu üyeleri, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülend Engin'i ziyaret etti.

Ziyarette MÜSİAD Çanakkale Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Alper Tunga Ateş, Murat Çakmaklar, Yönetim Kurulu üyeleri Mefail Ceyhan, İsmail Sessiz, Hasan Hilmi Kal, üyeler Recep Ragıp Barış, Mustafa Bayar, Seyfi Bulut ile ÇTSO Yönetim Kurulu Üyesi Emin Bacak ve ÇTSO Genel Sekreteri Sema Sandal da yer aldılar. Ziyarette, Çanakkale ekonomisi, potansiyeli ve sorunları ele alınırken, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin ile MÜSİAD Çanakkale Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Yıldız, terör olaylarından Türkiye ekonomisinin olumsuz yönde etkilendiği ve istikrar, huzur ortamına geri dönülmesi gerektiği konusunda görüş birliğine vardılar.

MÜSİAD ÇANAKKALE YÖNETİMİ, ÇTSO BAŞKANI BÜLEND ENGİN’İ ZİYARET ETTİ