ÇTSO YÖNETİM KURULU KENTİN SORUNLARINI GÖRÜŞMEK ÜZERE BELEDİYE BAŞKANI ÜLGÜR GÖKHAN’I DAVET EDİYOR

• 26.08.2015

ÇTSO’dan Belediye Başkanı Gökhan’a olumlu yanıt

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Çanakkale’nin ekonomik sorunları ve çözüm yollarını görüşmek üzere Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı Oda’ya davet etme kararı aldı. Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın, “Kentin sorunlarını toplantılarla çözelim” sözleriyle uzattığı zeytin dalına olumlu yanıt veren ÇTSO yönetimi, Gökhan ile bir araya gelmeyi kararlaştırdı. ÇTSO Yönetim Kurulu, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı 2 Eylül Çarşamba günü Oda’da yapılacak yemekli toplantıya davet ederek, Çanakkale ekonomisinin, tüccar ve sanayicinin sorunlarını görüşmek, çözüm yollarını ele almak üzere bir araya gelme konusunda görüş birliğine vardı. Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, bir süre önce kent esnafının sorun, istek ve taleplerini dinlemek amacıyla Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği ile bir toplantı yapmış ve burada yaptığı açıklamada, "Bu tür toplantıları düzenlediğimiz için esnaf odalarına çok teşekkür ediyorum. Aynı anlayışı Ticaret ve Sanayi Odasından da bekliyorum. Bu kentin sorunlarını basın yoluyla değil bu tür toplantılarla çözmemiz gerekiyor” diye konuşmuştu.