AR-GE VE YENİLİKÇİLİK EĞİTİMLERİ ÇTSO’DA BAŞLIYOR

• 24.08.2015

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, 26 Ağustos Çarşamba günü “Ar-Ge ve Yenilikçilik Eğitimlerine” başlıyor.

. ÇTSO bünyesinde faaliyet gösteren Çanakkale İl Kadın Girişimciler Kurulu girişimi ile düzenlenen, “Ar-Ge ve Yenilikçilik Eğitimleri” bölgemizin Ar-Ge ve Yenilikçilik kapasitesinin arttırılmasını hedefliyor. Ar-Ge eğitimleri, 26-27-28 Ağustos tarihlerinde ÇTSO Kongre Fuar Merkezi eğitim salonlarında ücretsiz olarak verilecek. Eğitimler 25’er kişilik 2 ayrı sınıfta toplamda 50 kişi için düzenlenecek. Katılımcı sayısının sınırlı sayıda olması sebebiyle talepler başvuru sırasına göre değerlendirilecek. Ar-Ge ve Yenilikçilik Eğitimleri konu başlıkları şöyle: - Ar-Ge ve İnovasyon Yönetiminde Temel Kavramlar ve Örnekler, - Ar-Ge Destekleri ve Proje Hazırlama Çalıştayı, - Frascati Klavuzu Uygulamalı Anlatımı, (Araştırma ve Deneysel Geliştirme Taramaları İçin Önerilen Standart Uygulama) - Oslo Klavuzu Uygulamalı Anlatımı, (Yenilik Verilerinin Toplanması ve Yorumlanması İçin İlkeler) - Ar-Ge Projeleri Değerlendirme Eğitimleri. Eğitimlere katılmak isteyenlerin kayıt yaptırmak üzere ÇTSO personeli Gökhan Doğru’ya (217 10 14 / 123) başvurmaları gerekiyor.

AR-GE VE YENİLİKÇİLİK EĞİTİMLERİ ÇTSO’DA BAŞLIYOR