ÇTSO ÜYELERİNİ 18.ULUSLARARASI MOBİLYA YAN SANAYİ AKSESUARLARI VE 28.ULUSLARARASI AĞAÇ İŞLEME MAKİNALARI FUARINA GÖTÜRDÜ

• 08.10.2015

Odamız, Mobilya ve Orman Ürünlerinin İşlenmesi Konusunda faaliyet gösteren üyelerini İstanbul TÜYAP Fuar Merkezinde 10-14 Ekim arasında gerçekleştirilen 18.Uluslararası Mobilya Yan Sanayi Aksesuarları, Orman Ürünleri, Ahşap Teknolojileri Fuarı ve 28.Uluslararası Ağaç İşleme Makinaları, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarlarına götürdü.

11 Ekim 2015 Pazar günü gerçekleşen fuar ziyaretine katılan 16 üyemiz, toplam 14 salonda, 120.000 m2 kapalı alanda, 861 firma ve 30 ülkeden uluslararası katılımcı ile her yıl büyük ilgi gören fuarda sergilenen makine ve ekipmanları yakından görme ve sektörde meydana gelen yenilikleri takip etme şansına sahip oldu. Katılım sağlayan üyelerimizin son derece memnun kaldığı günübirlik fuar ziyaretini gerçekleştiren üyeler bu tip çalışmaların sektörde faaliyet gösteren işletmelere yol göstermesi ve heveslendirerek teşvik edilmesi adına büyük önem taşıdığını ifade ettiler.