Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası her hafta farklı bir meslek grubu üyeleri ile yaptığı toplantıyı bu hafta 20 no’lu Meslek grubu temsilcileriyle gerçekleştirdi.

23 Kasım 2016 Çarşamba günü ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda; 20 no’lu Meslek Komite Başkan Yardımcısı ve Meclis temsilcisi Faruk Kartal, Komite Üyesi ve Meclis Temsilcisi Ayhan Çetin ve eğitim, optik, gazete, sürücü kursu sektöründe faaliyet gösteren sektör temsilcileri, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Seçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Fikri Kutlu ve Genel Sekreter Sema Sandal ile bir araya geldi. Toplantıda Meslek grubu temsilcileri tarafından; Çanakkale 18 Mart Üniversitesi yarıyıl tatilinin diğer üniversitelerden farklı olarak 4 hafta değil 5-6 hafta aralığında seyretmesinin Çanakkale ekonomisi üzerinde yarattığı olumsuz etkiler, aynı sektörde çok sayıda yan yana işyeri açılarak haksız rekabet ortamı oluşması, Meslek Komitesi tarafından “Eğitim Günleri” düzenlenmesi ve belirlenen tarihlerde stant açılarak katılımın arttırılması, yeni açılan firmalarımızın Odamız tarafından ziyaret edilmesi konularında yaşanan problemler ve çözüm önerileri gündeme getirildi.