Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası ve Çanakkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası işbirliği ile 15 Aralık 2016 Perşembe günü düzenlenen bilgilendirme toplantısında, Çanakkale’de faaliyet gösteren muhasebeciler ÇTSO Kongre Fuar Merkezi İÇDAŞ Konferans salonunda bir araya geldi.

Ticaret Sicil Müdürü Şerife Kurt tarafından gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında katılımcılara; Merkezi Sicil Kayıt Sistemi (MERSİS) uygulaması, Harç Takip Sistemi (HTS) uygulaması, Şirket Kuruluş Sözleşmesinin Ticaret Sicil Müdürlüklerinde imzalanması, Ticaret Sicil Müdürlüğüne yapılan başvurularda karşılaşılan eksiklikler, tescil başvurularının iadesine sebep olan hatalar hakkında bilgi verildi. Toplantı, katılımcılarla beraber soru-cevap şeklinde gerçekleştirilen interaktif görüşmelerin ardından sona erdi.