Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde yapılan Türkiye 100 yarışmasına Çanakkale'den katılan Dönmez Demir İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi listeye girerek 68. Sırada yerini aldı.

Başvuru yapan şirketlerin 2012-2015 dönemindeki ciro artış hızları dikkate alınarak belirlenen listede bu tarihlerde % 211,5 büyüme gösteren Dönmez Demir İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi -Gökhan Dönmez, 2000 yılından beri Odamız üyesi olup, demir ve demir mamulleri satışı ile iştigal etmektedir. Girişimci ve yenilikçi bir firma olarak ödül almaya hak kazanan Şirket sahibi Gökhan Dönmez'e Yönetim Kurulumuz da Odamızın plaketini takdim ederek tebrik etti ve başarılar diledi. Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin, 3 büyük şehir dışında 22 şehirden şirketlerin yer aldığı listeye Çanakkale'den ve Odamızın genç bir üyesinin girmesinden mutlu olduklarını belirterek tebrik etti ve yükselişinin devam etmesi dileğinde bulundu. Plaketini Mali Müşaviri Pınar Uçman Düzenli ile birlikte almaya gelen Gökhan Dönmez , baba mesleğini 2000 yılından beri kendisinin sürdürdüğünü , hızlı büyüyen şirketler arasında yer almasının motivasyonunu artırdığını ifade ederek teşekkür etti.