Odamızın girişimleri ile çalışmaları başlatılan 2018 Troia Yılı ile ilgili bilgilendirme toplantısı ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirildi

Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Dağ, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer,Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Turgay Kılıç, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kansu, ÇTSO Meclis Üyeleri, oda ve borsa ile çeşitli kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, kazı başkanlarının katıldığı toplantının moderatörlüğünü ÇTSO Meclis Üyesi Armağan Aydeğer yaptı. İl Kültür Turizm Müdürü Kemal Dokuz, Bakanlık tarafından 2018'in Troia Yılı ilan edilmesine ilişkin onayın çıktığını belirterek tüm kurumların bunu sahiplenmesi gerektiğini ifade etti. Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Dağ , ÇTSO girişimleri ile başlatılan çalışmada emeği geçenlere teşekkür ederek, bundan sonra elbirliği ile sahiplenilmesi gerektiğini belirterek kurumların projelerini iletmesini istedi. Konuşmaların ardından, ÇTSO Meclis Üyesi Armağan Aydeğer'in 2018 Troia Yılı sunumuyla toplantı sona erdi.