Odamız, üyelerine, iştiraki olduğu Trakya ABİGEM A.Ş. işbirliği ile ücretsiz online eğitim alma imkanı sunmuştur.

Üyelerimize sunulan eğitim hizmeti www.abigemakademi.com web sitesi üzerinden 7 gün 24 saat diledikleri zaman sisteme dahil olabilecekleri ve ister telefondan, ister tabletten veya bilgisayardan eğitimlere ulaşabilecekleri bir sistemdir. Site üzerinden, temel işletme yönetiminden kişisel gelişime kadar çeşitli konularda eğitim alabilecek olan üyelerimiz, her bir eğitim modülünü tamamladıklarında e-sertifika almaya hak kazanacaklar. “Üyelerimizin gelişimine katkı sağlayarak, iş hayatında öne çıkmalarını hızlandıracağız!” Üyelerimiz, çalışanlarının eğitimi gibi hem zaman hem maliyet gerektiren zorluklarla baş etmek zorunda kalmadan eğitimlere kendilerinin belirleyecekleri zaman dilimlerinde katılabileceklerdir. Bu sayede, üyelerin iş hayatında öne çıkmaları, yaptıkları iş ve işlemlerin teorisini pratik olarak öğrenmeleri ve uygulama için ön çalışma yapmaları için kişisel gelişime katkı sağlanacaktır. Üyelerimizin eğitime başlamaları için Odamız tarafından kendilerine cep mesajı ile gönderilen parola ile siteye girdikten sonra yalnızca adı-soyadı ve çalıştığı işletme ile ilgili bilgilerini belirtmeleri yeterli olacaktır. İlk etapta, 50 başlıktan oluşan e-eğitim konuları gelecek zamanlarda daha da genişletilecektir. Üyelerimize hayırlı olmasını diler, üyelerimizi online eğitim sistemimizden yararlanmaları hususunu bilgilerine sunarız.