ÇTSO Çanakkale Evi Oda & Bahçe Restoranda sabah kahvaltısında gerçekleştirilen toplantıda; Yönetim Kurulu Başkanı T. Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Gün, Yönetim Kurulu Üyeleri, Ayhan Çetin, Fikri Kutlu, Murat Aydoğdu, Genel Sekreter Sema Sandal ve çok sayıda basın mensubu hazır bulundu.

“ÇANAKKALE İÇİN 10 YILDA 110 MİLYON LİRA HARCAYAN BÜLEND ENGİN’İN HER ZAMAN YANINDAYIM, ARKASINDAYIM. KENDİLERİNE HİZMETLERİ İÇİN TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜR EDİYORUM.” ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Semizoğlu; “Başkanımız, Sayın Bülend Engin aday olmayacağını açıklamıştı. Seçim takviminin tüm Türkiye’de Nisan 2018’e ertelenmesi üzerine yeni bir kararla tüm iş akışını planladığını belirterek istifasını verdi. Başkanımızla 4,5 yıldır Yönetimde 1,5 yıldır da Başkan Yardımcısı olarak çalıştım. Kendisinden çok şey öğrendik, çalışmaktan gurur duyduk. Huzurunuzda tüm maddi manevi destekleri için teşekkür ediyorum. Yönetim Kurulu üyesi 10 arkadaşım da beni bu göreve layık gördü. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası üyesi olan herkes Odanın, Meclis, Yönetim, Meslek Komitelerinde görev almak için aday olabilir. Biz emanetçiyiz. 6.800’e yakın üyemizin haklarını korumak ve ticari faaliyetlerini geliştirmek için buradayız. Çanakkale için dişe dokunur icraatları ancak birlik ve beraberlik içerisinde olursak gerçekleştirebiliriz. 2018 Troia Yılı çalışmalarında tüm kurum ve kuruluşlarla bu birlikteliği başardık. Birbirimizi eleştirmiş olmak için eleştirmeyelim. Çanakkale bu üslup ile çok zaman kaybetti. Biz Odaya olan hizmetimizi tamamen gönüllülük esasına göre yapıyoruz. Proje üretmek isteyen herkesi Odamızın Meclisinde veya Komitelerde görev almaya davet ediyorum. Çanakkale’de tüm kurumlar birlik olduğunda başaramayacağımız bir şey yok. Çanakkale için katma değer yaratacak projeyi kim yaparsa her zaman yanındayız ve destekçisiyiz.” açıklamalarında bulunarak 6 aylık ara dönemde Yönetim Kurulu olarak mevcut projelerin takipçisi olacaklarını ve yeni projeler üretmeye devam edeceklerini, bu çalışmaları da her zaman basın ile paylaşacaklarını ifade etti.