Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Çanakkale İl Genç Girişimciler İcra Komitesi Üyeleri ÇTSO Yönetim Kurulu ile bir araya geldi. Yönetim Kurulu Başkanı T. Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ahmet Selçuk Erdoğan, İbrahim Gün, Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan Çetin, Fikri Kutlu ve Genel Sekreter Sema Sandal ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, Çanakkale İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı İ.Kürşat Tuna, İcra Komitesi Başkan Yardımcısı Ali Rıza Yüzügüler ile Komite üyeleri Mahmut Kürşat Parmak, Celal Aktur, Nilay Erdil ve Murat Türkoğlu ile ÇTB Genç Girişimciler Kurulu Sorumlusu Gözde Kartal hazır bulundu. “ODAMIZ ÇANAKKALE’NİN GELİŞMESİ İÇİN GERÇEKLEŞTİRİLECEK HER TÜRLÜ PROJEYE DESTEK VERMEYE HAZIR” ÇTSO Başkanı Semizoğlu, 6.800 üyenin emanetçisi olduklarını ve kendilerine verilen bu emanete sahip çıkmak için sürekli yeni proje ve girişimler içerisinde olduklarını belirtti. Başkan Semizoğlu Genç Girişimciler Kurulu’nun, Türk ekonomisinin gelişmesine katkıda bulunacak sektörlerde girişimde bulunulmasına yardımcı olacak tedbirleri belirlemek ve bu sektörlere genç girişimcileri yönlendirmek ve teşvik etmek gibi bölgenin sosyo-ekonomik gelişmişlik seviyesini arttırıcı misyona sahip olduğunu ifade ederek, Oda olarak geleceğimiz olan gençleri her zaman desteklediklerini, kendilerinden gelecek proje çalışmalarını dikkate alacaklarını söyledi.