Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Çanakkale Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatör Vekili Cem Akşit ile bir araya geldi.

Toplantıda Koordinatör Vekili Cem Akşit tarafından bölgede yapılan ve devam eden yatırımlarla yeni açılacak çağrı programı hakkında bilgi verildi. Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Devletimizin üyelerimiz için sağladığı her türlü desteğe rehberlik etmek istiyoruz. Kırsal Kalkınma Desteklerinin, makine ve ekipmanla beraber, yapım ve onarım işlerini de desteklediği için son derece efektif bulduklarını söyleyen Semizoğlu, yeni açıklanacak çağrı programıyla ilgili olarak üyelerin bilgilendirmesi amacıyla bilgilendirme toplantıları için işbirliği yapmak istediklerini belirtti. TKDK İl Koordinatör Vekili Cem Akşit yeni çağrı programının tanıtımının ÇTSO ile işbirliği halinde gerçekleştirmekten mutluluk duyacaklarını ifade etti.