Nisan 2018 tarihinde yapılacak olan Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimleri nedeniyle aşağıda belirtilen konuların ilgililere duyurulmasına gerek görülmüştür.

1. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Meslek komitesi ve Meclis Üyeliği seçimleri 15 Nisan 2018 Pazar günü 09.00 – 17.00 saatleri arasında Ticaret ve Sanayi Odası Kongre ve Fuar Merkezinde yapılacaktır.
2. Oda Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeliği, Disiplin Kurulu Asıl ve Yedek Üyeliği ile Genel Kurul Delege seçimleri, Meslek Komitesi ve Meclis Seçimlerinin kesinleşmesini takip eden iki gün içinde yapılacak olup, bu seçimlerin yapılma tarihi belirlendiğinde ayrıca ilan edilecektir.
3. Seçme ve seçilme hakkına sahip olanları gösteren listeler 27-28-29 Mart 2018 tarihlerinde Ticaret ve Sanayi Odası ilan panosunda ilan edilecektir. Listelere yeni kayıt ve itirazlar askı süresi içinde İlçe Seçim Kurulu Başkanlığına müracaat edilmek sureti ile yapılacaktır.
4. Listelere askı süresi dışında isim ilavesi ve itiraz yapılmayacaktır.
İlgililere duyurulur.

İlçe Seçim Kurulu Başkanı