Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası veÇanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen “Tarihe Yolculukta Bir Mola: TROYA” projesi ile Çanakkale’de eğitim gören 11. Sınıf öğrencileri Troya Ören yeriniziyarete devam ediyor.
Projeyle birlikte 1 Mart 2018 tarihinde başlayan ziyaretlerde bugüne kadar Çanakkale Merkez’de yer alan 20 okuldan 1.845 öğrenci Troya Ören yerini ziyaret etme imkanı buldu.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 2018 Troya Yılı kapsamında sosyal bir proje olarak yürütülmekte olan ziyaretlerde, 13 Nisan Cuma gününden itibaren ilçelerde faaliyet gösteren okullarla devam edilerek burada okuyan 11. sınıf öğrencilerin Troya Ören yerini ziyaret etmeleri sağlanacak.