Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı T. Selçuk Semizoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz ve ÇASİAD Başkanı Semih Başaran ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Büyük Millet Meclisine giderek sırasıyla Çanakkale Milletvekilleri Bülent Turan, Ayhan Gider, Bülent Öz ve Muharrem Erkek’i makamlarında ziyaret etti.

Odamızı temsilen ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Başkan Yardımcıları Fahrettin Ersoy ve Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Semih Toprak, Akın Yalman, Deniz Tennioğlu, Ersin Kahraman, İlbey Berkin Karaca, İsmail Volkan Temiz, Mehmet Önen, Özgür Ekşi, Genel Sekreter Sema Sandal ile Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz, ÇASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Semih Başaran ve Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu görüşmelerde Çanakkale ile ilgili kısa, orta ve uzun vadeli projeler gündeme getirildi.

“ÇANAKKALE TİCARET SİTESİ, EZİNE GIDA İHTİAS OSB GİBİ PROJELERİMİZ HAYATA GEÇİRİLDİĞİNDE REKABET VE MARKA DEĞERİ YÜKSEK ÜRÜNLER ÜRETİLEREK BÖLGE VE ÜLKE EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ.”

TBMM’de gerçekleştirilen ziyaretlerde ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Semizoğlu; “Odamızın bugüne kadar gerçekleştirdiği projelerde desteklerini bir an olsun esirgemeyen Çanakkale Milletvekillerimize teşekkürü borç biliyoruz. Özellikle 2018 Troya Yılı ve Ezine Gıda İhtisas OSB projelerimizin bu kadar hızlı ve kısa sürede faaliyete geçmesinde şahsen mesai harcayarak çok destek verdiler.

“ÇANAKKALEMİZİN GELİŞMESİ VE BÜYÜMESİ İÇİN ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYAN HERKESİN BAŞIMIZIN ÜZERİNDE YERİ VAR. BİZİM TEK BİR DÜSTURUMUZ VAR; TACİRİMİZ, TÜCCARIMIZ KAZANSIN Kİ EKONOMİ CANLANSIN, İSTİHDAM ARTSIN, ÇANAKKALEMİZ KAZANSIN”

ÇTSO Yönetim Kurulu olarak devam eden ve yeni projelerle ilgili Çanakkale Milletvekillerine bilgi veren Başkan Semizoğlu, Çanakkale Milletvekillerimizin bugüne kadar gerçekleştirilen çalışmalara göstermiş olduğu ilgi ve destekler için kendilerine teşekkür ederek Haziran 2018 tarihinde yapılacak seçimlerin Ülkemize ve Milletimize hayırlı olmasını diledi. Ziyaretin sonunda Odamızın yayını olan “Çanakkale Sofrası” Yemek Kitabını takdim etti.