Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın 20 no’lu Meslek Grubu tarafından düzenlenen “Eğitim Günleri” etkinliği İskele Meydanı Truva Atı'nın bulunduğu alanda gerçekleştirildi.

Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen etkinlikte Çanakkale’de faaliyet gösteren eğitim kurumları, ağırlıklı olarak yabancı dil ve özel öğretim kursları stant açarak eğitim programlarını tanıtma fırsatı buldu.
20. Meslek Komite Başkanı Faruk Kartal ve Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Sema Sandal’ın açılışında hazır bulunduğu etkinlik Çanakkale halkı tarafından büyük ilgi gördü.

Genel Sekreter Sema Sandal, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak eğitime çok önem verdiklerini ve destek olduklarını belirterek, özel eğitim kurumlarının artmasından memnun olduklarını, rekabetin kaliteyi getirdiğini ifade etti.