Kosova Cumhuriyeti Parlamentosu Meclis Başkanı Danışmanı Levent Buş, iş ortağı Daver Krasnıqı ile birlikte Odamızı ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Özgür Ekşi, Yönetim Kurulu Üyesi A.Semih Toprak ve Genel Sekreter Sema Sandal'ın hazır bulunduğu ziyarette karşılıklı işbirliği imkanları görüşüldü.

Levent Buş; daha önce Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığını , yeni görevi ile birlikte de Kosova ve Türk Halkı için çalışmaya yine devam edeceğini belirterek Kosova'ya yapılabilecek yatırımlar hakkında bilgi verdi ve Kosova'da düzenlenecek fuarlara Çanakkale İş Dünyasını davet etti. Kosova'da faaliyet gösteren pek çok Türk Şirketi olduğunu söyledi.

Yönetim Kurulu Üyeleri Özgür Ekşi ve A. Semih Toprak da Kosova ile tarihten bu yana birlikteliğimizin olduğunu, ortak geçmiş ve dostluk bağlarımızın bulunduğunu ve batıya açılan kapımız olduğunu belirttiler, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ettiler.