Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası yapı ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren üyelerini 8-12 Mayıs 2018 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenen Turkeybuild İstanbul 2018 Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarına götürdü.

ÇTSO 7 ve 8 ‘nolu Meslek Komitelerinin organizasyonunda 12 Mayıs 2018 Cumartesi günü gerçekleştirilen fuar ziyaretine katılan sektör temsilcileri, toplamda 100.000m2, ürün gruplarına göre ayrılmış salonlarındaki 1.250 katılımcı ile, 'Balkanlar, Rusya ve BDT Ülkeleri ile Ortadoğu ve Kuzey Afrika'yı kapsayan bölgedeki en büyük fuar olma özelliği taşıyan yapı fuarında sektörde meydana gelen gelişmeleri yakından takip ederek bilgi alma şansına sahip oldu.

Katılım sağlayan üyelerimiz, organizasyonu sağlayan Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’na yapı ve inşaat sektörüne sağladığı destek ve katkılardan dolayı teşekkür ederek, Odanın yurt içinde ve yurt dışında düzenlediği iş gezilerinin sektör temsilcileri için yeni vizyonlar açılması ve çalışmaların teşvik edilerek yeni iş birliklerinin sağlanması adına büyük önem taşıdığını ifade ettiler.