ÇASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Semih Başaran, Başkan Yardımcısı Mehmet Işık ve Yönetim Kurulu Üyeleri Yönetim Kurulumuzu ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Başkan Yardımcıları Fahrettin Ersoy ve Murat Aydoğdu, Sayman Üye Özgür Ekşi, Yönetim Kurulu Üyeleri Ersin Kahraman, Akın Yalman, Berkin Karaca, Semih Toprak, Deniz Tennioğlu, Volkan Temiz ile Genel Sekreter Sema Sandal'ın hazır bulunduğu ziyarette ÇASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Semih Başaran " Odamızın yeni Yönetim Kuruluna hayırlı olsun diyoruz. Bizler aynı zamanda ÇTSO üyesiyiz. Sorunlarımız, isteklerimiz ortak. Hep birlikte birlik ve beraberlik içerisinde sesimiz daha güçlü çıkacaktır. Selçuk Bey’i Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Üyeliğine seçilmesinden dolayı da ayrıca tebrik ediyorum. Ankara’da Odamızın bir temsilcisi olması bizler için gurur verici" dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu da ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek “ Çanakkale’nin güzide meslek örgütlerinden ÇASİAD’ın bu ziyaretinden çok memnun oldum. Aslında hepimiz aynı çatı altındayız, aynı gemideyiz. Odamızın gerçek sahibi üyelerimizdir, bu görevlere bizleri üyelerimiz getirdi. Bizler de hep birlikte Çanakkale için, üyelerimiz için çalışacağız, onların sesi, kulağı, gözü olacağız. Kar amaçlı kuruluşlar değiliz, tüm imkanlarımızı üyelerimiz için, Çanakkale için seferber edeceğiz. Tüm projelerimiz kamu yararı, üyelerimizin ticari faaliyetlerini kolaylaştırmayı, Çanakkale ekonomisine ivme kazandırmayı hedeflemektedir. Yabancılara konut ve işyeri satışı için lobiciliği de hep birlikte ısrarla yapmalıyız. Bu toplantılarımızı da sıklaştırmalıyız” dedi.

ÇASİAD Başkanı Semih Başaran, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu’na ÇASİAD rozeti taktı. Selçuk Semizoğlu da , ÇASİAD Yönetim Kuruluna Çanakkale Sofrası Yemek Kitabı hediye etti.