Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Yönetim Kurulu Başkanımız Selçuk Semizoğlu’nu ziyaret ederek kendisine ve yeni Yönetime başarılar diledi.

Ziyaret sırasında Başkan Yardımcıları Fahrettin Ersoy ve Murat Aydoğdu, Sayman Üye Özgür Ekşi ve Genel Sekreter Sema Sandal da hazır bulundular.

Ülgür Gökhan “ Yeni seçilen Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan ve üyelerini canı gönülden tebrik ediyorum. Ben de aynı zamanda Odanın bir üyesiyim. Ticaret Sitesi ile ilgili çalışmalarınızı destekliyorum. Yabancılara konut satışı ile ilgili yapılması gereken ne varsa yapmaya hazırım. Çanakkale’nin yatırımlar için cazip hale getirilmesi, teşvik sistemindeki yerinin değiştirilmesi ile ilgili görüşlerinize de katılıyorum” diyerek Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Üyeliğine seçilen Selçuk Semizoğlu’nu tebrik etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek “ Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, üyeleri ile vardır. Şimdiye kadar ne istediysek, bundan sonra da ne istersek hepsi Çanakkale içindir, kamu yararı içindir. Biz demiyoruz Çanakkale’de dönüm dönüm araziler yabancılara satılsın, ama konut satılsın, işyeri satılsın diyoruz. Türkiye’nin diğer illerindeki koşullar Çanakkale’de de sağlansın diyoruz. Ticaret Sitesi de üyelerimizin talebidir ve büyük bir ihtiyaçtır. Bunlar çözülmeyecek meseleler değil. İnşallah birlik ve beraberlik ile çözeceğiz. Odamızın tüm projeleri iş dünyasının önünü açmak, Çanakkale ekonomisine ivme kazandırmak içindir.” dedi.

Görüşmenin ardından ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Belediye Başkanı ÜlgürGökhan’a Odamızın yayını olan Çanakkale Sofrası Yemek Kitabını hediye etti.