Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale 1. Sıra Milletvekili adayı Evren Yalçın, Merkez İlçe Başkanı Mesut Ergin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Yönetim Kurulumuzu ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fahrettin Ersoy, Meclis Başkan Yardımcısı Turgay Kılıç, Yönetim Kurulu Üyeleri Semih Toprak, Akın Yalman, Volkan Temiz ve Genel Sekreter Sema Sandal'ın bulunduğu ziyarette Evren Yalçın MHP'nin seçim programı ve özellikle esnaf ve sanatkârlar, tacir ve sanayiciler için planladıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ekonomiye yön veren iş dünyasının temsilcisi Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası'nın Meclisinde görev yaptığını, halen de Komite üyesi olduğunu belirterek beklentileri de yakinen bildiğini ifade etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Evren Yalçın'a başarılar diledi ve " Evren Yalçın içimizden bir arkadaşımız. Seçimlerin öncelikle Ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum.
Tüm adaylarımız bizleri ziyaret ediyor. Odamız 7100 üyeli bir meslek kuruluşu. Ülkemizin özellikle terörle mücadelesine destek olanlara biz de Oda olarak teşekkür ediyoruz. İş, aş her zaman bir şekilde bulunur ama Vatan bulunmaz. Bu bağlamda MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin de 15 Temmuz'dan sonraki duruşunu takdir ediyoruz. Türkiye Cumhuriyetinin bekası, Ülkemizin huzur ve birliği her şeyin üstünde gelir " dedi.