5684 Sayılı Sigortacılık Kanununun 27 nci maddesinin birinci fıkrası ile 18.05.2004 tarihli ve 5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanununun Geçici 15 nci maddesine dayanılarak hazırlanan Sigorta Acenteleri sektör Meclisi ile Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Seçimlerine Dair Usul ve Esaslar gereğince TOBB ile Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı tarafından ortaklaşa belirlenmiş olan İl Delegeliği seçimi ile ilgili delege listesi, seçimin yapılacağı tarih ve yer ile diğer hususlar Odamız hizmet binası ilan yerinde askıya çıkartılmıştır.

Buna göre; Sigorta Acenteleri İl Delegeliği seçim listesi aşağıda belirtilmiş olup, İl Delegeliği adaylık başvuru tarihleri 28-29 Haziran – 2 Temmuz 2018 arasında Odamıza yapılacaktır. İlimizde seçilecek delege sayısı (2)’dir.

Seçimin yapılacağı tarih ve oy kullanılacak saatler:

05 Temmuz 2018 Perşembe; Saat 09:30 – 16:30 arası

Seçimin Yapılacağı yer: