ÇTSO Yönetim Kurulu 08 Kasım 2018 Perşembe günü Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan’ı  ziyaret etti.

Ziyarete Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Fahrettin Ersoy ve Y.Murat Aydoğdu, Meclis Başkan Yardımcıları Hayrettin Çetinkaya ve Turgay Kılıç, Yönetim Kurulu Üyeleri Özgür Ekşi, Akın Yalman, Deniz Tennioğlu ve Ersin Kahraman, Genel Sekreter Sema Sandal ve Yönetici Asistanı Selen Kılıç katıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu , Özgür Ceylan’ı tebrik ederek:  “ Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası siyaset üstü bir kurumdur. Seçilmiş tüm vekillerimiz ile istişarelerde bulunuyoruz. Bizim için iktidar kadar muhalefet partisi milletvekillerimizin de desteği önemlidir. Çanakkale için, Ülke için, kamu yararı olacak her hizmet için tüm Vekillerimizin birlik beraberlik içinde çalışmalarını arzu ediyoruz. Siyasi polemik olmaya müsait bir konu olan yabancılara konut satışında Çanakkale’de de  Türkiye’nin diğer illerindeki koşulların uygulanması için gerekli çalışmayı siyasi polemiğe meydan vermeden başlatmalarını kendilerinden rica ediyoruz. ” dedi.

Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan da ziyaret için teşekkür ederek Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimine başarılı çalışmalar diledi.