Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği -TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimleri Oda ve Borsalarda 27 Şubat 2019 Çarşamba günü 10.00 – 16.00 saatleri arasında yapılacaktır.

• TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu üyeliği başvuru formu, TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ile TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesinin Kuruluş, Çalışma Usul ve Esasları, TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu ile TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesinin Kuruluş, Çalışma Usul ve Esasları’na  http://www.tobbgirisimcilik.org.tr adresinden erişim sağlayabilirsiniz.
  •

İl Kadın Girişimciler Kuruluna üye olacak kadın girişimcilerin; Ticaret siciline kayıtlı, gerçek kişi tacir veya tüzel kişilerin ortağı, yönetim kurulu üyesi, yöneticisi, genel müdürü veya murahhas azası olması gerekir.

İl Genç Girişimciler Kuruluna üye olacak genç girişimcilerin; 18 yaşından gün almış, 40 yaşından ise gün almamış olması, Ticaret Siciline kayıtlı, gerçek kişi tacir veya tüzel kişilerin ortağı, yönetim kurulu üyesi, yöneticisi, genel müdürü veya murahhas azası olması gerekir.

Seçmen listesine girecek Kurul üye kayıtlarının gerçekleşebilmesi için; İl Kadın Girişimciler Kurulu üyeliği adayı başvuru formu için linke tıklayınız.

Seçmen listesine girecek Kurul üye kayıtlarının gerçekleşebilmesi için; İl Genç Girişimciler Kurulu üyeliği adayı başvuru formu için linke tıklayınız.

İlgili Kurullarda görev almak isteyen üyelerimizin başvuru formunu eksiksiz doldurarak en geç 15 Ocak 2019 tarihine kadar Odamıza göndermeleri gerekmektedir.

Seçim listeleri ile seçim tarihi yeri ve saati 11 Şubat 2019 Pazartesi gününden önce Odamız hizmet binasında bulunan ilan panosunda ve web sitemizde yayınlanacaktır.