Kamu Başdenetçisi (Ombudsman) Sayın Şeref Malkoç Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ile bir araya geldi.

Çanakkale’nin son dönemde yapılan yatırımlarla bölgenin yıldızı olduğunu belirten Başdenetçi Malkoç, Çanakkale’nin Türkiye’nin önsözünün yazıldığı manevi değeri yüksek bir il olduğunu belirterek bu topraklara olan borcumuzu yeni yatırımlar yaparak ödeyebileceğimizi bunun için de çok çalışmamız gerektiğini ifade etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Semizoğlu; “Kamu Başdenetçisi Sayın Şeref Malkoç’un Odamıza yaptığı ziyaretten dolayı onur duyduk. Bilgi ve tecrübesiyle bizlere her zaman yol gösteren ve kendisini örnek aldığımız bir büyüğümüz olan Sayın Malkoç’un ekonomik konularla ilgili yapmış olduğu tespitler bizler için çok kıymetli. Kendisine üyelerimizin bürokrasi ile ilgili sıkıntılarını aktarma fırsatımız oldu” dedi.

Başkan Semizoğlu ziyarette, Başdenetçi Malkoç’a ÇTSO Kongre Fuar Merkezini gezidir ve Odanın hizmet binasını gezdirerek kendisine “Osmanlı Belgelerinde Çanakkale Deniz Ticareti” kitabını hediye ederek gerçekleştirilen ziyaretten dolayı kendisine teşekkür etti.