Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu koordinasyonunda, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi, Yenice Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilen etkinliğe çok sayıda ebeveyn katıldı.

Yenice Park Belediye Düğün salonunda gerçekleştirilen etkinliğe; Yenice Belediye Başkan Yardımcısı Berna Özen, Yenice İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baykal, Yenice Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yüksel Baş, ÇOMÜ Yenice MYO Öğretim Görevlisi Nihal Çelik, Yurt Müdürü Recep Cengiz, İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek, Genel Sekreter Sema Sandal ve çok sayıda ebeveyn katıldı.

Anne-Baba Okulu Eğitim Seminerinde Uzm. Psikolog Dr.Serhan Doğan tarafından çocuk gelişiminde doğru bilinen yanlışlar, anne ve babanın çocuk gelişimindeki aktif rolü, kişilik gelişimi ile ilgili katılımcılara bilgi verildi.

Anne-Baba Okulu etkinliği hakkında bilgi veren Çanakkale İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek; “Anne-Baba Okulu projemiz ilçelerimizde tüm hızıyla devam ediyor. Yenice Belediye Başkanımız Veysel Acar ve Başkan Yardımcısı Berna Özen’e verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Amacımız ilçelerimiz de Anne- Baba ve çocuklarla temas eden tüm ebeveynlerimize dokunarak, bilgi verebilmek.” dedi.

Eğitim Semine soru-cevap ve katılım sertifikalarının verilmesiyle birlikte tamamlandı.