DONDURULMUŞ GIDA SANAYİİ DERNEĞİNDEN ODAMIZA ZİYARET

• 21.09.2020
  • canakkaletso

Dondurulmuş Gıda Sanayii Derneği Odamızı ziyaret etti.

Dernek Yönetim Kurulu olarak;  Kaledonya Dış Ticaret Limited Şirketi kurucu ortağı ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Murat Bayizit , Kaledonya Dış Ticaret Limited Şirketi ortağı Bülent Yıldırım, Benmark Gıda Sanayi A.Ş. ortağı  Burak Benşin, Letven Ventures İş Geliştirme Direktörü ve Yönetici Ortağı  Taylan Gürbüz, Kaanlar Gıda Sanayi A.Ş. yetkilisi Muharrem Kaan,  Ulubay Ltd. Şti yetkilisi Berkan Küçükoğlu’nun katıldığı ziyarette Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fahrettin Ersoy, Genel Sekreter Sema Sandal ve Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Orçun Oktay hazır bulundu.

Ziyaret ile ilgili bilgi veren Başkan Yardımcısı Fahrettin Ersoy: “ Doğal özelliklerini tazesine en yakın bir şekilde koruyan dondurulmuş gıdaların tüketimi, ayrıca kullanım kolaylığı açısından da her geçen gün artmaktadır. Bu sebeple sektörün gelişimi ve birlikteliğini  sağlamak adına böyle bir girişimin başlamasını faydalı görüyor ve hayırlı olmasını diliyorum. Kendi sektörüm de olduğu için yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Ayrıca Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ile ortak yapılabilecek proje konularında görüştük. Ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

DONDURULMUŞ GIDA SANAYİİ DERNEĞİNDEN ODAMIZA ZİYARET