GAZİ MECLİSİMİZDE MİLLİ ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY ANILDI

• 12.03.2021
  • canakkaletso
İstiklal Marşımızın kabulünün 100. Yılı olması dolayısıyla 2021 Yılı Gazi Meclisimiz tarafından İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy’u anma yılı ilan edilmişti.

TBMM himayelerinde ve Çanakkale Valiliğimiz tarafından düzenlenen organizasyonda, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ve TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ile birçok Devlet erkanının yer aldığı etkinlikde Meclis Şeref Holü’nde “İstiklal Marşı 100 Yaşında Sergisi”nin açılışı gerçekleştirdi.

Sergi açılışında Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Grup Başkan Vekili Bülent Turan, Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Semizoğlu, Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı S.Kaya Üzen, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Çetin ve Bayramiç Ziraat Odası Başkanı İsmail Pehlivan "100. Yılında İstiklal Marşı Sergisi" açılışına katılım sağladı. Sergi açılışının ardından “Akif” Belgeseli gösterimi yapılarak etkinlik sona erdi.
GAZİ MECLİSİMİZDE MİLLİ ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY ANILDI